Είσοδος

Ψητές μπριζόλες με λαχανικά και βούτυρο με μουστάρδα

  • Υλικά
  • 800γρ σπαλομπριζόλες από νεαρό βόειο
  • 1 κολοκυθάκι
  • 12 άσπρα μανιτάρια
  • 2 μεσαίου μεγέθους καρότα
  • 1 ματσάκι σέλινο
  • 80γρ βούτυρο
  • 40γρ γαλλική μουστάρδα
  • 200γρ ζωμός βοδινού
  • Αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο
  • Χρόνος προετοιμασίας 20 λεπτά
  • Καθαρίζετε τα λαχανικά τα κόβετε σε μικρά κομμάτια και τα τσιγαρίζετε χωριστά σε λίγο ελαιόλαδο μέχρι να ροδίσουν. Ρίχνετε αλάτι και πιπέρι και τα αφήνετε στην άκρη.
  • Αναμιγνύετε το λιωμένο βούτυρο με την μουστάρδα μέχρι το μείγμα να γίνει ομοιογενές. Αφήνετε στο ψυγείο μέχρι να το χρειαστείτε.
  • Αναμιγνύετε τα λαχανικά σε μια κατσαρόλα και τα ανακατεύετε ελαφρά. Προσθέτετε τον ζωμό βοδινού και αφήνετε στη φωτιά μέχρι να σωθεί.
  • Αλατοπιπερώνετε το κρέας και το ψήνετε αφήνοντας το ροζ στο εσωτερικό
  • Βάζετε λίγο από το μείγμα του βούτυρο με τη μουστάρδα σε κάθε μπριζόλα και το αφήνετε να λιώσει για να βγουν όλα τα αρώματα. Σερβίρετε αμέσως με τα λαχανικά
  •  
  •  

Χρήσιμες Συμβουλές

Προμηθευτές

Συνταγές

Copyright © 2019 Roupas. Powered by PowerSite.