Είσοδος

Μοσχαρίσια μενταγιόν με βαλσαμικό ξύδι

  • ΥΛΙΚΑ
  • 1.800 γρ. φιλέτο μοσχαρίσιο
  • Ένα ποτήρι ξύδι βαλσαμικό
  • 100 γρ. μέλι
  • Ζωμό κρέατος
  • 1/2 πακέτο κρέμα γάλακτος
  • Αλάτι, πιπέρι
  • Χρόνος προετοιμασίας 15 λεπτά 
  • Κόβουμε το φιλέτο σε μικρά μενταγιόν. Υπολογίζουμε τουλάχιστον 3 μενταγιόν ανά άτομο.
  • ​​Ψήνουμε τα μενταγιόν στο τηγάνι με λίγο λάδι και μαργαρίνη. Το ψήσιμο ανάλογα με την προτίμησή σας. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
  • Βγάζουμε το κρέας από τη φωτιά, το βάζουμε σε ένα πυρέξ στο φούρνο στους 100 βαθμούς για 15 λεπτά.
  • Εν τω μεταξύ, βάζουμε στο τηγάνι το βαλσαμικό ξύδι το οποίο σιγοβράζουμε για 3 λεπτά, προσθέτουμε το μέλι και τον κύβο και αφήνουμε 5 λεπτά. Στη συνέχεια προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, αφήνουμε άλλα 2 λεπτά και περιχύνουμε τα μενταγιόν με τη σάλτσα.
  • Απολαμβάνουμε αμέσως με τηγανητές πατάτες.

Χρήσιμες Συμβουλές

Προμηθευτές

Συνταγές

Copyright © 2019 Roupas. Powered by PowerSite.