Είσοδος

Μοσχαράκι με ταλιατέλες


Υλικά:

  • 1/2 κιλό μοσχαράκι κομματάκια
  • ένα μπολάκι άνιθο
  • 3 κρεμμυδάκια χλωρά ψιλοκομμένα
  • αλάτι πιπέρι
  • μισό ποτηράκι κρασί λευκό
  • ένα κουτί κρέμα γάλακτος μέτριο
  • 2 κουταλιές βούτυρο

Εκτέλεση:

Βράζουμε για 3 τέταρτα το μοσχάρι να πιει το νερό σε χαμηλή φωτιά.

Ρίχνουμε τον άνιθο, το κρεμμύδι και το βούτυρο, αλάτι, πιπέρι και τα σωτάρουμε.

Μετά σβήνουμε με το κρασί. Ρίχνουμε 2 ποτήρια νερό και αφήνουμε να βράσει καλά έως ότου μαλακώσει.

Αφού γίνει αυτό, ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και το αφήνουμε να ξεκουραστει.

Βράζουμε τις ταλιατέλες, τις τσιγαρίζουμε με βούτυρο και σερβίρουμε.

Χρήσιμες Συμβουλές

Προμηθευτές

Συνταγές

Ακολουθείστε μας
Θα μας βρείτε
  • Φλέμινγκ 3, Αργυρούπολη

  • 210 9940361

  • info@e-roupas.gr

Copyright © 2017 Roupas. Powered by PowerSite.