Υλικά:
Εκτέλεση:
Βράζουμε για 3 τέταρτα το μοσχάρι να πιει το νερό σε χαμηλή φωτιά.
Ρίχνουμε τον άνιθο, το κρεμμύδι και το βούτυρο, αλάτι, πιπέρι και τα σωτάρουμε.
Μετά σβήνουμε με το κρασί. Ρίχνουμε 2 ποτήρια νερό και αφήνουμε να βράσει καλά έως ότου μαλακώσει.
Αφού γίνει αυτό, ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και το αφήνουμε να ξεκουραστει.
Βράζουμε τις ταλιατέλες, τις τσιγαρίζουμε με βούτυρο και σερβίρουμε.
Χρήσιμες Συμβουλές
Προμηθευτές
Συνταγές